inchisoare din Africa de Sud

Călătorie în iadul Tacumbu, una dintre cele mai îngrozitoare închisori din lume

Descoperim realitatea înfiorătoare a închisorii Tacumbu, un adevărat iad în care 3000 de prizonieri sunt închiși în condiții îngrozitoare.

Când a fost construită, închisoarea Tacumbu a fost proiectată să fie o închisoare de maximă securitate.

Prin urmare, a fost o structură de avangardă, în care puteau fi închiși până la 800 de prizonieri. De-a lungul anilor, închisoarea s-a deteriorat din cauza lipsei de întreținere, iar condițiile sale au devenit îngrozitoare și din cauza excesului de prizonieri care sunt închiși în interior. Cu peste 3.000 de deținuți, Tacumbu este cea mai supraaglomerată închisoare din America de Sud și conține mai mult de jumătate din deținuții din Paraguay.

Covid nu oprește sacrificarea balenelor și delfinilor: în Insulele Feroe a reînceput Grindadrap

Cu un număr de trei ori mai mare decât ceea ce a fost proiectată închisoarea, este imposibil ca prizonierii să aibă suficient spațiu și paturi. Mulți dintre ei, de fapt, sunt obligați să împartă paturile, iar alții obligați să doarmă pe podea. La lipsa spațiului de locuit se adaugă cel al personalului care trebuie să controleze celulele și prizonierii.

Lipsa de spațiu înseamnă că există prizonieri condamnați pentru un simplu furt împreună cu alții care au comis crime, viol și alte violențe de diferite feluri.

Agenții sunt nevoiți să rămână calmi cu armele, deoarece deținuții organizează deseori revolte. Incapacitatea de a gestiona situația a făcut ca infracțiunile să se răspândească în acele ziduri înguste. În interiorul Tacumbu există un trafic de droguri înfloritor (marijuana, cocaină și crack), la care unii agenți sunt suspectați că ar fi implicați.

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

De-a lungul anilor au fost înfăptuite diverse crime, inclusiv omoruri și violențe sexuale împotriva minorilor. O situație infernală, care se încearcă să remedieze. Cei acuzați de infracțiuni minore vor fi în curând mutați la arest la domiciliu, în timp ce prizonierii excesivi periculoși vor fi trimiși în alte închisori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com