evacuarea persoanelor din SUA

Uraganul Laura este înspăimântător, 500 de mii de persoane evacuate în SUA

Autoritățile au ordonat evacuarea din case a peste 500.000 de oameni  în anumite părți din coasta Texasului și Louisiana, din cauza sosirii uraganului Laura, a cărei consecințe vor fi probabil „catastrofale”. Centrul Național de Uragane a avertizat că uraganul, categoria 4 (pe o scară maximă de 5), va provoca o furtună în care va fi dificil de „supraviețuit” cu „valuri distructive” de până la 4 metri înălțime. Există riscul de „pagube catastrofale” de-a lungul a 200 de kilometri de coastă care mărginește Golful Mexic, de la estul Texasului  până în centrul Louisiana.

„Acestea sunt cifre de neimaginat, considerând că va putea exista o creștere a nivelului apei  cât o casă cu două etaje „, a spus Benjamin Schott, meteorologul principal din New Orleans, Louisiana, într-o conferință de presă. Schott a avertizat că unele centre de populație ar putea fi „de nerecunoscut” după trecerea Laurei.

Kim a reapărut: nu este mort, doar îngrășat și cu țigara în mână

„Suntem îngrijorați deoarece sunt multe persoane care nu părăsesc zona „, a declarat astăzi la Radio Nic Hunter, primarul lacului Charles, Louisiana, avertizând că mai sunt ore înainte de a fi prea târziu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com