costumul de mare dispare in apa

Face o baie în mare, dar îi dispare costumul: toată vina iubitului ei … ( video)

Momente jenante  pentru o tânără care, în timp ce se scălda în mare, și-a dat seama brusc că și-a pierdut costumul de baie, rămânând complet goală . Tânăra a crezut că și-a pierdut costumul în apă, dar, în realitate, a fost vina iubitului ei .

Estelle , acesta este numele fetei, este prietena lui Julius Dein, Artist de stradă în vârstă de 26 de ani și magician britanic, bine cunoscut pe social media pentru glumele sale toate bazate pe iluzionism. În cazul iubitei sale, tânărul mag s-a bazat pe un produs unic de acest gen: un bikini galben, aparent identic cu cel cumpărat de Estelle, dar cu o compoziție chimică foarte particulară. Țesătura specială, în contact cu apa sărată a mării  se dizolvă în aproximativ treizeci de secunde și de aceea Julius Dein își invită iubita să intre în apă.

Africa de Sud, conservatorul West Mathewson a fost ucis de leoaicele sale

Tânăra ezită puțin din cauza temperaturii apei, apoi se scufundă în cele din urmă, dar, la scurt timp, și-a dat seama că este complet goală. „Julius! Mi-am pierdut bikini, am nevoie de un prosop pentru a ieși din apă », cererea de ajutor a fetei. În timp ce iubitul ei, care a imortalizat totul pentru un videoclip încărcat pe rețelele sale de socializare, râde cu drag …

SHE THOUGHT IT GOT STOLEN 🤣INSTAGRAM @JULIUSDEIN

Pubblicato da Julius Dein su Sabato 22 agosto 2020

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com