A născut doi gemeni de o altă rasă: cuplul dă în judecată centrul de fertilitate

 Un cuplu de la New York a denunțat o clinică de fertilitate după ce a dat naștere la două gemeni cu trăsăturile fizice ale unei alterase, scrie New York Post.

Cuplul de origine asiatică, s-au dus la centrul de fertilitate CHA din Los Angeles, unde, după numeroase încercări eșuate, soția lui a reușit să rămână gravidă în septembrie 2018. Totuși, când a născut cei doi copii, a fost inevitabil să menționăm că cei mici nu aveau trăsăturile lor asiatice, iar testul ADN a confirmat faptul că gemenii aparțineau genetic al altor cuplu. Din acest motiv, cei doi au fost obligați să-și încredințeze copiii părinților lor biologici.

Citește și Un tată și-a ucis fiica de 18 luni pentru a îndeplini ”porunca lui Dumnezeu”

Primul semn că ceva nu este în regulă a apărut în primele luni de sarcină, când după ce ecograful a arătat că femeia era însărcinată doi băieți. Medicii i-au asigurat că au implantat în uterul femeii doi embrioni de sex feminin . În această ocazie, specialiștii au încercat să-i convingă că ecografia nu a este  „un test definitiv”.

Părinții acuză clinica medicală de malpraxis care le-a provocat „o traumă emoțională permanentă”. Cuplul susține că ar fi cheltuit  100.000 de dolari, aproape 90.000 de euro, între tratamentul de la clinică, onorariile medicilor și cheltuielile de călătorie pentru a merge la clinică, în plus față de medicamentele pe care trebuiau să le cumpere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.