Alarmă în San Francisco: căldura a atras în oraș mii de tarantule

Temperaturile de vară atrag mii de tarantule către San Francisco. Cu toate acestea, experții asigură că oamenii nu au de ce să se teamă, deoarece nu sunt periculoase .

Vara nu pare să se sfârșească, iar locuitorii orașului californian întâlnesc pe timp de noapte mii de tarantule. În special cele feminine , deoarece masculii rătăcesc pe străzi pe timp de zi.  O altă diferență între tarantulele feminine și cele masculine sunt anii de viață: bărbații nu depășesc 5 ani, în timp ce femelele pot atinge chiar 30 de ani.

Mass-media a avertizat că oficialii orașului estimează prezența a mii de tarantule uriașe. Dar, în același timp, au liniștit cetățenii pentru că, chiar dacă aspectul lor nu pare, aceste animale nu reprezintă un pericol pentru om, ci mai degrabă sunt „aliații” săi. Aceste tarantule  hrănesc în principal cu insecte , iar dacă acestea nu ar exista toate culturile ar fi invadate de paraziți care amenință culturile în fiecare an.

O fetiță de un an este în stare extrem gravă la spital după ce a înghițit o cantitate mare de droguri

Acesta este motivul pentru care pe site-ul Parcului de Stat Monte Diablo scrie: „ Dacă se întâmplă să întâlniți o tarărantula în timp ce mergeți pe stradă sau în casă, să nu o ucideți ”. Chiar și  Muzeul American de Istorie Naturală au declarat că dacă acești păianjeni nu ar exista ne-am confrunta cu foamea.

De asemenea, mușcătura acestor tarantule este inofensivă. Se poate simți doar o mică înțepătură ca de albină, iar veninul lor nu este periculos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram