„Am inventat masca care ucide coronavirusul”

O mască care ucide coronavirusul. Cele mai recente știri privind dispozitivele de combatere a covid-19 provin din Anglia, cu invenția anunțată de profesorul Gareth Cave, un om de știință specializat în nanotehnologie la Nottingham trent University. Cave, după cum explică el radiodifuzorului Itv, susține că a creat o mască  „capabilă să elimine peste 90% din coronavirus ”.

Citește și SUA, peste 81 de mii de cazuri de abuzuri sexuale împotriva cercetașilor

Dispozitivul este echipat cu un strat  exterior hidrofug, capabil să prevină inhalarea picăturilor care transportă virusul. Mai mult, masca are și un strat de cupru care eliberează ioni, capabili să „ucidă” virusul la contact. Testele ar fi demonstrat o eficacitate ridicată a dispozitivului, capabil să neutralizeze peste 90% din particulele infectante.

Producția măștilor, potrivit lui Cave, ar trebui să înceapă în a doua jumătate a lunii noiembrie și ar costa în jur de o liră sterlină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.itv.com/news/central/2020-11-16/new-face-mask-that-kills-coronavirus-could-be-available-by-december-says-nottingham-scientist-nottingham-trent-university-dr-gareth-cave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 2