Ambasadorul SUA în UE a fost acuzat de hărțuire sexuală

Ambasadorul SUA în UE, Gordon Sondland, a fost acuzat de trei femei de hărțuire sexuală. Bărbatul este un bogat proprietar al unui lanț de hoteluri și unul dintre martorii principali ai anchetei de deturnare a lui Donald Trump .

Potrivit urmăririi penale, una dintre cele două femei, Nicole Vogel , a spus că vrea ar să investească în firma ei în timpul unei invitații la cină. După ce a dus-o într-o cameră de hotel și a încercat să o molesteze, femeia s-a opus iar investiția promisă nu s-a mai făcut.

Acelasi lucru s-ar fi intamplat și pentru o alta colaboratoare, Jana Solis , muncitoare la o companie de asigurari care vindea polițe pentru restaurante și hoteluri. Cu ocazia unui prânz  de afaceri, bărbatul și-ar fi exprimat dorința de a deveni clientul său. După ce a dus-o acasă la el cu scuza că trebuie să meargă la baie, ambasadorul s-a prezentat gol în fața ei. Femeia a încecart să plece, dar el a sărutat-o împotriva voinței sale.  Câteva zile mai târziu, ar fi renunțat să cumpere o poliță de asigurare retrăgând angajamentul pe care l-a luat.

 

Citește și Și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit: femeia etalează pe față toți dinții într-un zâmbet larg de fericire

Cu a treia victimă, Natalie Sept în vârstă de 27 de ani , va vorbi despre proiecte și oportunități de dezvoltare imobiliară în Portland. Mai târziu, ar fi invitat-o ​​la cină și s-ar fi oferit să o ducă înapoi la mașină, propunere pe care ea, jenată, a refuzat-o și a decis să plece acasă. Sondland ar fi încercat să o sărute și, după acea întâlnire, niciunul dintre proiectele discutate nu s-au pus în aplicare.

 

Ambasadorul a negat totul spunând că este atac fals, nefondat și coordonat din motive politice . Propriul său avocat, Jim McDermott, a declarat că un atac ca acesta s-a întâmplat în timpul anchetei lui Trump ar putea fi considerat „ o formă voalată de intimidare a martorilor ”. Acuzatiile vin de fapt la cateva zile dupa declaratia lui ca presedintele ar fi facut presiuni asupra guvernului ucrainean pentru a-l discredita pe adversarul sau Joe Biden.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram