Arată într-o pungă un cap tăiat trecătorilor: „Am crezut că este o glumă de Halloween”, dar tocmai își decapitase vecinul

Un bărbat în mijlocul străzii cu o pungă de plastic strigând: „Am un cap, am un cap”. Pentru trecători părea o glumă proastă de Halloween . Protagonistul a aruncat apoi punga într-un coș de gunoi. Câteva ore mai târziu, s-a descoperit adevărul : în interior era capul tăiat al vecinului . Scena de groază – așa cum relatează presa locală – a avut loc sâmbătă după-amiază în jurul orei 15 în Huelva, Spania, lângă granița cu Portugalia. Ajunsă la fața locului, poliția a înconjurat casa criminalului și a reușit să-l aresteze pe bărbat în jurul orei 21.00.

Martorii oculari au declarat poliției că „bărbatul a aruncat o pungă de gunoi și a fugit. Suspectul țipa „Am un cap, am un cap, am un cap”. Mai multe persoane au crezut că este o glumă de Halloween. La scurt timp au descoperit adevărul.

Citește și WiFi, își numește fiica Twifia după compania de telefonie și în schimb primesc un super premiu: pentru 18 ani de abonament gratuit

Surse apropiate anchetei poliției au declarat că principalul suspect al acestei crime este o cunoscută persoană din Huelva, cunoscut  sub porecla „El Méxicano”. Deși inițial se zvonea că ar fi frați, s-a descoperit mai târziu că victima era vecinul. Conform acestor aceleași surse, „El Mexicano” ar avea și probleme psihiatrice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

51 − = 44