Argentina, o fetiță de 2 ani îngropată în nisip până la gât: părinții se distrau în mare

Un cuplu a fost acuzat că și-a îngropat fiica în vârstă de doi ani până la gât în nisip și a lăsat-o timp de 45 de minute sub  soarele înfiorător, astfel încât să poată ”avea câteva minute intime în apă”. Poliția a găsit copilul „ flămând și ars de soare” pe o plajă din Santa Clara del Mar, la 400 km sud de capitala Buenes Aires , luni 3 februarie unde erau cel 35 de grade.

Cuplul de 29 de ani a fost arestat după ce s-au opus rezistență. Cei doi  se confruntă cu acuzații de deținere de droguri, după ce agenții au găsit canabis, extaz și peste 200 de pastile sedative Rivotril în geanta femeii. Aceștia vor fi ținuți în arest până când vor apărea în instanță. Un alt bărbat, care s-ar fi aflat cu ei a fugit de pe plajă în momentul în care a aapărut poliția.

Citește și Istanbul, un avion a ieșit de pe pista de aterizare și s-a dezmembrat în trei părți: „Sunt răniți” VIDEO

Potrivit Daily Mail, alte persoane car ese aflau pe plajă au fi cerut intervenția agenților după ce au văzut cuplul în timp ce dădeau un spectacol de „acte obscene” în mare. Poliția a confirmat că în timp ce se aflau pe mare „au lăsat un fetița de doi ani îngropată în nisip pe plajă până la gât „. O sursă a declarat pentru ziarul argentinian Clarin: „Erau aproximativ 35 de grade , deci imaginați-vă cât ar fi suferit săraca fetiță”. Tatăl fetiței este argentinian, iar mama este din Paraguay. Fetița a fost luată de asistenții sociali temporar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram