Arsa din cauza un tatuaj cu henna: va avea cicatrici pentru tot restul vietii / VIDEO

Arsa din cauza un tatuaj cu henna: va avea cicatrici pentru tot restul vietii

Medison, o fetiță de 7 ani a avut o experiență îngrizitoare în timp ce era în vacanță la Marea Roșie, în Egipt, cu părinții . Copila  s-a trezit arsă și plină de beșici și cicatrice pe brațe datorită unui tatuaj cu henna.

Atât fetița cât și fratele ei le-au cerut tatălui permisiunea de a-și face un tatuaj cu henna. Fiind vorba de un tatuaj temporar, bărbatul le-a dat voie copiilor, doar erau în vacanță… Dar ceea părea a fi o distracție inocentă, s-a dovedit a fi un adevărat calvar.

 

Serviciul de tatuaj a fost oferit direct de către hotelul de 4 stele în care locuiau, dar la puțin timp după aceea, Madison a început să simtă o durere în braț, însoțită de un sentiment de mâncărime puternică. Copila a fost internată de urgență la spital cu beșici și arsuri dureroase. Păcat însă că a fost prea târziu pentru a împiedica formarea cicatricelor: vor rămâne pe brațul copilului pentru viață.

 

Deși henna este în general inofensivă, substanța neagră nu trebuie subestimată deoarece este compus dintr-un colorant periculos, care nu este deloc natural.

Pentru a înegri pigmentul, uneori se adaugă aditivi și substanțe, cum ar fi parafenilendiamina (PPD), ilegal  în Uniunea Europeană, care poate provoca alergii.  Printre consecințele unui tatuaj de henna de acest tip se numără arsuri ale pielii, mai mult sau mai puțin grave, inflamații, erupții cutanate.

 

Te-ar putea interesa și Si-a ucis sotul in timpul unui joc erotic cu tema Kung Fu

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram