Asistentă arestată pentru uciderea a 8 noi născuți: planifica moartea a altor 9

Arestată pentru uciderea a 8 copii și încercarea de a ucide alți 9 . Lucy Letby, în vârstă de 30 de ani, asistentă medicală la spitalul Chester a fost arestată sub suspiciunea că a ucis 8 copii în timpul programului de lucru și, potrivit interogatoriului, a planificat moartea a altor 9 bebeluși.

Asistenta a fost interogată anterior de detectivi timp de două zile, în timp ce agenții i-au răscolit casa din Chester, dar a fost eliberată în așteptarea altor investigații suplimentare. Apoi a fost arestată în 2019 sub acuzația de crimă în legătură cu moartea a opt copii și tentativa de omor a altor șase. Acum a ajuns din nou în cătușe.

Citește și: O pensionară de 80 de ani se căsătorește cu un egiptean de 35 de ani: „Nu stă cu mine pentru bani”

Totul a început după o serie de decese suspecte în interiorul spitalului, care au declanșat ancheta. În 2015, decesele din întreaga secție au crescut comparativ cu anii anteriori, iar poliția a început investigațiile. S-a dovedit că asistenta a ucis 8 copii și că a planificat și moartea altor 9, dar din fericire a fost oprită la timp.

Colegii și prietenii au declarat că asistenta era o femeie iubitoare și o asistentă pasionată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13155405/chester-hospital-baby-deaths-nurse-arrest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 2