Atac cu bombă în Turcia: 4 morți și 13 răniți

O bombă artizanală a explodat în sud-estul provinciei turcești Diyarbakir, provocând 4 morți și 13 răniți, a relatat prefectura locală raportează că ar fi o bombă plasată de „teroriștii” kurzi ai PKK.

SUA, schimb de focuri în Albuquerque: cel puțin trei morți

Explozia s-a produs în apropierea orașului Kulp, lovind un vehicul de civili care treceau. Momentan nimeni nu a revedicat atacul.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.