Atacul la Nisa, cine era mama a celor trei copii uciși în catedrală: „Spune-le copiilor mei că îi iubesc”

Se numea  Simone Barreto Silva, avea 44 de ani și avea trei copii, doi băieți și o fată și este una dintre victimele atacului din catedrala din Nisa , care a avut loc , joi, 29 octombrie, când  Brahim Aoussaoui a atacat trei persoane după ce a scos un cuțit în timp ce stătea în biserica de pe Avenue Jean-Medecin strigând „Allah akbar”. Trei persoane au murit , inclusiv Simone . Era îngrijitoare, și de recent luase o diplomă ca și cofetar, care era adevărata ei pasiune. De origine braziliană, născută în Bahia, femeia trăia de 30 de ani în Franța. „ Spune-le copiilor mei că îi iubesc”, au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit după ce a fost rănită de teroristul tunisian de mai multe ori în gât.

Citește și

Simone a fost atacată la ieșirea din biserică, poate în timp ce încerca să scape, a reușit totuși să iasă din clădire în ciuda rănilor adânci din gât și să traverseze strada către un bar unde a primit primul ajutor, care însă s-a dovedit inutil . A murit după câteva minute.

Printre victimele atacului de la Nisa se numără și  Vincent Loqués, în vârstă de 54 de ani, înjunghiat în catedrala Notre Dame din Nisa unde era gardian de aproximativ zece ani.  După ce l-a înjunghiat pe gardian, tunisianul Brahim Aoussaoui, a atacat și o femeie de 60 de ani , înjunghiind-o încercând să o decapiteze. Cadavrul femeii a fost găsit la intrarea în biserică, în apropierea cădelniței cu apă sfințită. A treia victimă a fost Simone. Teroristul  a fost în cele din urmă arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 34 = 38