Atenție ! Multe geluri dezinfectante nu ucid virusul

Gelul dezinfectant a devenit o armă de apărare în lupta crucială împotriva Covid-19 . Au apărut în casele și gențile oricui și, de nevoie, se găsesc în unitățile comerciale disponibile clienților. Multe dintre cele prezente pe rafturi, cu toate acestea, nu au niciun efect împotriva virusului. De fapt, escrocheria de salubrizare este chiar după colț.

Avertismentul vine din Franța și în multe alte țări în ultimele luni au existat cazuri similare. De fapt, autoritățile antifraudă au retras de pe piață mai multe loturi de gel dezinfectant care nu prezentau nicio garanție. Substanțele conținute în sticle, de fapt, erau de fapt inutile împotriva Covid-19 .

Citește și Indonezia, îi cade un meteorit în casă: la 33 de ani devine milionar

Pentru a fi eficace împotriva Coronavirusului , gelurile hidroalcoolice trebuie să conțină cel puțin 60% alcool. Am constatat că unele produse luate nu conțin suficient alcool . De aceea am clasificat aceste produse ca fiind neconforme și periculoase ” , a explicat Romain Roussel , directorul Direcției Generale Concurență, Consum și Represie a Fraudei (Dgccrf).

Prin urmare, lupta pentru a contracara escrocheriile cu gel dezinfectant continuă. În întreaga lume, mii de loturi sunt supuse în mod constant verificărilor necesare , care de foarte multe ori nu sunt la normă. Dacă cineva s-ar baza pe produse cu garanțiile corecte, combaterea răspândirii Coronavirusului ar fi, fără îndoială, mai ușoară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 64 = 72