Australia, un alt semn apocaliptic: după incendii și inundații acum țara este amenințată de tsunami de nisip / Video

În Australia, condițiile meteorologice nefavorabile continuă: după incendiile devastatoare și ploaia care a provocat inundații, acum țara este amenințată de un tsunami de nisip.

Cetățenii australieni se confruntă cu perioade grele în ultimele luni. De ceva timp, de fapt, continentul a fost devastat de incendii . Clima toridă și vânturile au dus la incendii continue care au pus în pericol supraviețuirea animalelor, vegetației și oamenilor. În acele zile de teroare a fost practic imposibil să stingi focurile , atât din cauza căldurii, cât și din cauza vânturilor puternice care alimentau flăcările.

Citește și Australia, după incendii, furtuni: grindină de mărimea unei mingi de golf, pagube și răniți

În ultimele zile în sfârșit a sosit și ploaia. Dar precipitațiile au fost foarte violente și în mai multe zone locuitorii continentului oceanic au trebuit să se lupte cu inundațiile . O situație complicată cu care se confruntă în aceste zile. Dar dacă în unele zone din Australia localnicii se luptă cu efectele dezastruoase ale vremii nefavorabile, în altele vedem un alt fenomen atmosferic înfricoșător. tsunami de nisip!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram