Australia, un șofer beat a spulberat un grup de copii pe trotuar: 4 morți, trei erau frați și un verișor RoMondoNews24

Australia, un șofer beat a spulberat un grup de copii pe trotuar: 4 morți, trei erau frați și un verișor

Întreaga țară aflată în șoc în urma accidentului din Sydney. Grupul de copiii mergeau pe biciclete. Alți trei sunt grav răniți.

Un bărbat  beat la volanul unei autoutilitare a spulberat un grup de copii pe un trotuar din Sydney: patru au murit, iar alți trei au fost răniți grav. Trei dintre victime erau frați, a raportat poliția. Șoferul , un bătbat de 29 de ani a fost acuzat de ucidere din culpă și conducere în stare de ebrietate. Victimele aveau toate vârsta sub 12 ani.

Întreaga țară se află în stare de șoc: „Ieri mi-am pierdut trei dintre copii”, a spus Daniel Abdallah în lacrimi la televizor. „Nu mi-a mai rămas forța, tot ce vreau să spun este ca cei care se urcă la volan să fie atenți. Acești copii nevinovat se jucau. Azi dimineață m-am trezit fără trei dintre copiii mei”, a adăugat Abdallah. Frații Antony de 13 ani, Angelina de 12 ani și Sienna Abdallah de 9 ani, au murit pe loc. Cu ei și-au pierdut viața și verișorul  lui mic, Veronique Sakr, în vârstă de 11 ani.

Citește și Rusia, nepotul de 11 luni nu încetează să plângă: bunicii săi îl ard de viu în sobă

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 20:00, de-a lungul drumului Bettington din Oatlands, în apropiere de Parramatta. Șoferula rămas nevătămat. Poliția l-a supus testului de alcool rezultând un  un nivel de trei ori mai mare decât limita legală. Criminalul a fost arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.