Aventură grețoasă: o femeie a găsesit un dinte uman în interiorul pâinii cu nucă

În stația Basel din Elveția, o femeie a cumpărat duminică o pâine cu nucă. Luni dimineață a decis să facă un sandviș cu brânză. Când a dat prima mușcătură a simțit printre dinți ceva tare. Între cele două felii de pâine de nuci cumpărată de la lanțul de supermarket Coop, femeia a găsit ceva dezgustător: în prânzul ei se găsea un dinte uman.

„Ce? Pare un dinte! ” Nefericirea a fost povestită de o  cititoare  publicației 20Minuten care  șocată, a contactat imediat ziarul prin ginerele ei, trimițând fotografii ale „corpului străin”:

Citește și A furat 18 pungi de brânză, un român băut a încercat să se sufoce înghițindu-și chiloții

Când a văzut acel dinte, a crezut imediat că este al ei, dar imediat și-a dat seama că aparținea altcuiva. Cum  a ajuns acel dinte în pâine este un mister „. „Un astfel de lucru nu trebuie și nu se poate întâmpla”, a comentat purtătorul de cuvânt al Coop, Andrea Bermann. Lanțul de supermarket a început imediat o anchetă pentru a afla cum a ajuns dintele  în pachetul cu pâine de nuci.

Coop produce peste 60 de tone de produse coapte în brutăriile sale în fiecare an în Elveția. Multe dintre produse sunt automatizate, așa că este puțin probabil ca dintele (dacă este într-adevăr un dinte) să fie ajuns în pâine în timpul procesării. Deci ipoteza poate fi că se afla fie în făină, fie printre nuci.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram