Baba Vanga: „Președintele SUA va fi lovit de o boală misterioasă”

Cunoscuta prezicătoare Baba Vanga care a murit în 1996, prezisese o soartă teribilă pentru președintele Statelor Unite Donald Trump , după cum au raportat adepții săi.

Baba Vanga prevăzuse că , de fapt un președinte american va suferi de „o boală misterioasă” în 2020, care i-ar fi provoca surditate și o tumoare pe creier. Chiar ieri s-a confirmat că Donald Trump și Prima Doamnă, Melania au contractat coronavirusul, deși ambii raportează doar „simptome ușoare”.

Baba Vanga și-a pierdut vederea în urma unei furtuni de nisip care a izbucnit în apropierea fermei familiei sale. Dar, conform pretențiilor absurde ale fanilor, acest episod i-a dat un fel de „a doua vedere” care i-a permis să prezică evenimentele viitoare cu o precizie extraordinară.

Citește și Corornavirus, Baba Vanga prevăzuse epidemia: ” Va fi peste noi, oriunde”

Previziunile sale au devenit celebre în întreaga lume, ca cea din 1989, unde a prezis o teribila tragedie care ar lovit Statele Unite 12 ani mai târziu: „Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla dintr-un tufiș și va curge sânge nevinovat ”.

Cu toate acestea, scepticii subliniază că multe dintre previziunile atribuite misticismului balcanic par să fi fost adăugate la câțiva ani după moartea sa de către admiratorii săi, în timp ce altele s-au dovedit a fi complet greșite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *