Beat la volan, fără carnet, oprit și sancționat. Soția lui vine să-l ia, dar și ea este beată

Fără carnet de conducere și mai presus de toate sub influența alcoolului . Oprit pentru verificări, s-a constatat că avea alcoolemie în sânge egală cu aproape de trei ori limita permisă de lege și vehiculul a fost confiscat . Rămas pe jos, soția lui s-a dus să-l ia cu mașina de la secția de poliție , dar cele întâmplate câteva minute mai târziu i-au surprins pe ofițeri.

Citește și Și-a trecut casa pe numele ei, o vinde, și își aruncă mama de 88 de ani pe stradă

Femeia , care a venit să-și ia soțul, părea să fie sub influența alcoolului prin mișcări și limbaj . Starea femeii a atras atenția agenților, care au decis să o supună unui test de alcool , care a dovedit un  de 0,62 miligrame pe litru (mai mult decât dublul limitei permise). După cum relatează La Voz de Galicia , aceasta s-a întâmplat în Fene (La Coruña) , Spania . Cuplul „etil” este rezident în Mugardos, un oraș mic, nu departe de locul unde au fost efectuate verificările.

În schimb, bărbatul , în două teste diferite, a înregistrat o alcoolemie egală cu 0,68 și respectiv 0,75 mg / l. Ambii soți au fost denunțați de agenții Gărzii Civile, care i-au supus verificărilor, pentru infracțiuni împotriva siguranței rutiere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit