Bebeluș declarat mort: supraviețuiește 6 ore în camera frigorifică a morții

Un bebeluș, născut prematur după o sarcină de doar 23 de săptămâni, a supraviețuit timp de șase ore într-un frigider de la morgă,  după ce a fost declarat în mod greșit mort . Cei de la pompele funebre spun că au descoperit că nou-născutul că respira după ce au fost contactați de părinți să-l pregătească pentru  înmormântare .  Povestea incredibilă, așa cum a raportat The Sun, s-a întâmplat într-un spital din Puebla, Mexic .

Miguel Angel Flores, unul dintre angajații companiei  funerară, trebuia să ridice cadavrul. „Când am ajuns, ne-am dat seama că plânge și se mișcă. L-am chemat pe tatăl copilului, și, și el a văzut copilul plângând . Am fugit să chemăm medicul care a semnat certificatul de deces. Nu-mi vine să cred că nu este  mort, nu am avut niciodată o astfel de experiență. Frigiderul în care se afla este folosit în mod normal pentru  membrele amputate. Nu am mai văzut așa ceva până acum „, a spus bărbatul.

Citește și De opt ori în spital, dar pentru medici copilul se preface: de 7 luni era bolnavă de cancer

Pe rețelele de socializare, un videoclip a devenit viral care înfățișează bebelușul, înfășurat într-o pătură în timp ce tatăl său repetă: „ Este viu, plânge, este viu ”. Copilul, al cărui nume fără nume nu a fost făcut public, s-ar fi născut miercuri la ora locală 4.29 și a fost salvat în jurul orei 10.00. Medicii au declarat presei locale aseară că este monitorizat într-o unitate de terapie intensivă neonatală .

IMSS din Puebla, o organizație guvernamentală care face parte din sistemul de sănătate mexican, a confirmat că este în curs o anchetă asupra incidentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 7 =