Berlin, un presupus canibal a fost arestat: „De pe oasele victimei lipsea carnea”

Poliția germană a arestat un bărbat suspectat de crimă sexuală și canibalism după ce oasele presupusei sale victime au fost găsite într-un parc din Berlin pe 8 noiembrie. Analiza a relevat că oasele erau rămășițele unui bărbat în vârstă de 44 de ani dispărut în urmă cu două luni.

Cu ajutorul câinilor poliția a ajuns la apartamentul presupusului ucigaș din Berlin, Stefan R., un profesor de matematică în vârstă de 41 de ani. Un polițist a spus că un os este „ complet lipsit de carne ” și că „ există alte indicații ” care sugerează că este vorba de canibalism.

Potrivit rapoartelor agenției de știri Dpa, criminalul suspect a vizitat „ chat-uri relevante pe internet ”. Pe de altă parte, victima, un inginer electronic pe nume Stefan T., ieșise din apartament  chiar înainte de miezul nopții din 5 septembrie. Câteva zile mai târziu, colegii de cameră i-au raportat dispariția.

Citește și

Conform informațiilor publicției  Der Spiegel, suspectul și victima s-au întâlnit pe un forum homosexual . În timpul unei întâlniri ar fi existat crima și episodul de canibalism . Revenim să vorbim despre canibalism, după ce în urmă cu douăzeci de ani mass-media a spus povestea „canibalului din Rotenburg” Armin Meiwes, care a ucis un expert în informatică cunoscut pe internet. Bărbatul știa ce-l aștepta, dar și-a dat acordul și totul fusese documentat într-un videoclip. Meiwes a fost condamnat la închisoare pe viață în 2006.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 2 =