Bilanțul provizoriu al atacului din Viena, 17 răniți: 6 sunt în condiții grave. Ministrul de Interne: „Terorist în fugă. Țineți-vă copiii acasă”

Bilanțul provizoriu al atacului din Viena, 17 răniți: 6 sunt în condiții grave. Poliția austriacă efectuează „percheziții și arestări în acest moment”, a declarat primarul capitalei austriece Michael Ludwig. Unul dintre ucigași a fost ucis. Cancelarul Kurtz: „Nu este exclus motivul antisemit”

17 persoane au fost rănite în atacul de aseară de la Viena . Directorul de sănătate din Viena, Michael Binder, a declarat pentru radioul austriac că șase dintre acestea sunt în pericol de viață. Toți răniții au fost împușcați. Condițiile polițistului rănit, care este internat în terapie intensivă, rămân stabile, dar critice. Răniții au fost duși în șase spitale din capitala Austriei și unii au fost operați. Măsurile de securitate din spitale au fost intensificate, după cum a spus directorul spitalului: „Sunt bine protejate”.

Citește și Atacul terorist din Viena, trei morți și numeroși răniți. Mesajul pe Twitter a unuia dintre simpatizanți ISIS

Școlile vor rămâne închise: „Țineți-vă copiii acasă” a avertizat ministrul Nehammer, anunțând controale stricte la granițele țării. Aceasta este o „situație foarte dificilă” și „trebuie să rămânem uniți, este cea mai grea zi pentru Austria, cu siguranță sunt mai multe victime”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

56 − 52 =