Bolnavă de cancer, o mamă și-a strangulat fiica de 9 ani și s-a aruncat de la fereastră

O mamă în vârstă de 29 de ani din sud-vestul Siberiei, bolnavă de cancer și-a ucis prin  fiica de nouă ani după care s-a aruncat de la etajul opt. Femeia a supraviețuit iar acum este internată la spital.

Tragedia s-a petrecut pe 16 ianuarie. Potrivit Mirror, Maria Russkikh, în vârstă de 29 de ani, a supraviețuit căderii și a fost transportată la spital în orașul Novosibirsk, din sud-vestul Siberiei. Conform rapoartelor locale poliția suspectează mama pentru moartea fiicei sale. Femeia a  fost găsită de vecinii blocului în care locuia întinsă pe zăpadă și gemând de durere .

Citește și Mexic, abuzurile șocante în Biserică: „Ne mastruba în timp ce ne citea din Biblie, aveam doar 6 ani

Un bărbat a spus presei locale: „Femeia era aproape goală. Picioarele și mâinile îi erau acoperite de sânge, deși nu existau răni pe corp”. Potrivit anchetatorilor sângele aparținea fiicei sale. Expertiza medico-legală a constatat că fetița a fost mai întâi lovită în cap cu un obiect după care a fost sugrumată până la ultima suflare. Înainte de a se arunca de la fereastră, femeia a lăsat un bilet pe masa din bucătărie în care scria: „Nu mai pot trăi cu aceste dureri de cap insuportabile . Iertați-mă”. La sfârșitul scrisorii scrisese că își iubește fiica foarte mult.

Poliția a deschis un dosar penal crimă . Detectivii suspectează că femeia ar avut o criză  declanșată de boală înainte de a-și ucide fata și a încerca să se sinucidă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.