Botez de infart: un preot a aruncat cu violență bebelușul în cristelniță

Preotul ortodox rus Fotiy Necheporenko și-a pierdut cumpătul în timpul unui botez împingând nou-născutul în cristelniță cu o violență ieșită din comun. Mișcările lui au fost atât de rapide și periculoase încât mama copilului a trebuit să intervină, dar preotul continua să brucheze copilul în timp ce acesta plângea.

 

Imaginile  înregistrate de unii prezenți la botez, au fost distribuite pe rețelele de socializare ajungând până la liderii ecleziastici care au luat măsuri de suspendare a preotului timp de un an. Mama copilului, Anastasia Alexeeva, în vârstă de 24 de ani, a încercat să-l oprească pe preot fără succes, apoi când a ridicat copilul a văzut că micuțul avea mai multe zgârieturi, vânătăi pe gât. În timp ce preotul se lupta cu mama și cu bebelușul în brațe, acesta a riscat să se aprindă de la o lumânare.

Politistul erou: bebelusul nu respira, el il salveaza cu un masaj cardiac / VIDEO

După acest episod preotul a fost suspendat timp de un an, scrie Mirror

Evenimentele au avut loc la biserica Gatchina, lângă Sankt Petersburg, de la care a început denunțul. Preotul a încercat să se îndreptățească spunând că femeia a exagerat, că mama era emoționată  dar videoclipul publicat și după doar 24 de ore elimint a aratat clar ce s-a întâmplat.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.