„Bucură-te de telefonul tău dezgustător”, ziarul se închide și trimite un mesaj tutuor cititorilor

Ziarul se numea „Express” și era distribuit gratuit către navetiștii din orașul din Washington. După 16 ani, Freepress a închis porțile și nu va mai fi tipărită.

Tristul anunț a fost trântit direct pe coperta ultimului număr, un mesaj dur și ironic, scris cu litere mari: ”Bucură-te de telefonul tău dezgustător”. Un atac asupra tehnologiei care a fost explicat în paginile următoare. Potrivit redactorilor de fapt, wifi-ul prezent în stațiile de metrou ar permite oamenilor să obțină mai ușor știrile prin intermediul smartphone-urilor, eliminând astfel nevoia de hârtia tipărită.

Doi români au murit carbonizați într-un incendiu de proporții în Germania

În cei mulți ani de activitate, Express a ajuns să tipărească mai mult de 190.000 de exemplare, iar acum cei 20 de jurnaliști vor fi concediați. Ultimilor cititori freepress li s-a oferit o perioadă gratuită de 60 de zile în versiunea digitală a Washington Post.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.