Bunkerul de lux unde s-ar putea supraviețui unei Apocalipse

Supraviețuirea unei amenințări  nucleare ar putea deveni o afacere . De fapt, Larry Hall, un fost antreprenor guvernamental, dezvoltator imobiliar și preparator, încearcă să facă acest lucru din 2008 . Preparatorii, sau supraviețuitorii , sunt cei care se activează deja în construcția adăposturilor pentru a întâmpina o posibilă  criză Apocaliptică.

O piață misterioasă, probabil datorită faptului că nu toată lumea se gândește  într-o posibilă zi de judecată. Larry Hall a mers și mai departe, cumpărând de la guvern adăpost îngropat la 60 de metri adâncime în Kansas, construit în timpul Războiului Rece pentru a păzi o rachetă  nucleară de o sută de ori mai puternică decât bomba de la Nagasaki. Aproximativ 20 de milioane de dolari pentru a cumpăra ceea ce este o adevărată clădire cu toate conforturile  ultra-lux posibile . Numele său este Survival Condo .

O piscină, o bibliotecă, o sală de jocuri, un spațiu de fotografiere, un bar, un cinematograf și șapte etaje cu apartamente cu un design modern, care costă între un milion și jumătate de dolari și patru milioane și jumătate, vor fi plătite doar în numerar. O idee bună care devine o idee excelentă dacă doriți să credeți că deja 55 de familii și-au achiziționat deja propriul loc în această ”barcă de  lux”, scrie The Guardian

Citește și China, explozie de proporții într-o mină de cărbune: cel puțin 14 morți

 

Există încă loc încă pentru aproximativ douăzeci de persoane care, potrivit Hall, vor putea trăi în acea casă ultramodernă timp de aproximativ cinci ani, sperând că între timp s-a epuizat instabilitatea de mediu, politică sau socială.

Potrivit The Guardian și Israelul a construit recent un centru de operațiuni subterane cu mai multe etaje  unde  transferat toate viitoarele întâlniri ale guvernului. Între timp, guvernul britanic a activat o echipă într-un buncar cu rezistență nucleară, sub o clădire a Ministerului Apărării  la începutul acestui an, pentru pregătirea potențialului haos rezultat dintr-un Brexit fără acorduri „.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram