Butelia de oxigen explodează: o femeie de 67 cu simptome Covid, a murit în urma arsurilor

Tragedie în Walsall, Marea Britanie , unde o femeie în vârstă cu simptome de coronavirus a murit după ce butelia de oxigen a explodat. Evenimentele au avut loc în primăvară, dar rezultatele anchetei efectuate asupra morții sale au avut loc doar câteva luni mai târziu, datorită și mărturiei paramedicilor Emma Spencer și Steve Kelly.

Lynn Hadley, în vârstă de 67 de ani, începuse să prezinte simptome ale infecției, inclusiv febră mare, oboseală, dificultăți de respirație și incapacitatea de a se mișca. Așadar, membrii familiei sale au chemat ambulanța pentru tratamentul necesar și în scurt timp paramedicii au ajuns la domiciliul femeii.

Citește și  Singură în carantină : o studentă în vârstă de 20 de ani a fost găsit moartă în camera de cămin

Având în vedere dificultățile de respirație, au crezut că este necesar să-i ofere oxigen . Așa că au luat un cilindru și l-au așezat pe scaun . Un act care s-a dovedit fatal pentru femeie deoarece într-un timp scurt gazul a lovit flacăra unei lumânări, aprinzându-se.  În timp ce soțul, fiica și nepoata lui Lynn au reușit să scape de flăcări, precum și de paramedici, femeia a rămas blocată în interiorul casei.

Acele arsuri grave , combinate cu fumul respirat, s-au dovedit fatale pentru femeie care a murit în casă. În urma accidentului, s-a deschisă o anchetă care a stabilit că cilindrul de oxigen a fost cauza principală a decesului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.expressandstar.com/news/local-hubs/walsall/2020/11/10/oxygen-tank-sparked-like-roman-candle-in-fire-that-killed-walsall-grandmother-inquest-heard/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + = 19