Cablul fără protecție al încărcătorului de la telefon atinge piciorul de fier al patului: o tânără moare electrocutată

O adolescentă thailandeză a murit electrocutată fost timp ce își încărca telefonul mobil cu un prelungitor. Nong Ying, în vârstă de 17 ani, folosea telefonul în timp ce era conectat la rețeaua electrică cu un „ cablu deteriorat ”, învelit cu bandă izolantă. Se pare că sârma încărcătorului a atins unul dintre picioarele patului de fier ucigând-o pe loc vineri seara în Chaiyaphum, nord-estul Thailandei scrie Daily Mail.

Descoperirea dramatică a fost făcută mama ei, Boonpeng Tuponchai, 47 de ani. Întoarsă de la cumpărături, femeia a crezut inițial că fiica ei încă mai dormea ​​și a încercat să o trezească, dar când a atins-o a simțit un mic șoc electric . În acel moment, a deconectat imediat tot curentul de la apartament, dar pentru adolescentă era deja prea târziu . Nong avea arsuri pe mâna stângă, cea cu care probabil ținea telefonul în momentul tragicului accident.

O fetiță din Zmbabwe a declarat că s-a luptat cu un crocodil și i-a scos ochii pentru a-și salva un prieten

Potrivit agentului Khanti Peansoongnern, vina ar putea fi atribuită unui prelungitor vechi și care a fost „reparat de mai multe ori ”, după cum au confirmat și rudele tinerei de 17 ani. Anchetele sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram