Când este bine să ne rugăm? Porțile cerului sunt deschise în patru momente importante ale zilei RoMondoNews24

Când este bine să ne rugăm? Porțile cerului sunt deschise în patru momente importante ale zilei

Rugăciunea trebuie să plece în primul rând ca rugăciune de mulțumire, a mărturisit numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri Ascunse, la Antena 3.

„Toți facem greșeala să venim cu rugăciuni de cerere. (…) Rugăciunea pleacă undeva din vârstă, din experiență, din mulțumiri când înțelegi că ceea ce ai primit, ai primit prin rugăciuni, tu trebuie să mulțumești continuu divinității”, mai spune maestrul.

Când este bine să ne rugăm sau care sunt momentele când rugăciunea ajunge unde trebuie?

„Sunt zile cu o încărcătură fantastică și ore. De exemplu, miercuri și vineri este bine să ne rugăm între orele 20-20.30 și seara de la 22-23 când porțile cerului sunt deschise pentru rugăciuni, pentru problemele mai grave. (…)

Sunt și alte patru momente ale zilei când este bine să citim rugăciuni:

La trezire, la ora 13, seara la 19 și seara la culcare”, a mai spus Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro

Te-ar putea interesa și https://www.mondonews24.it/zece-semne-ca-o-duci-bine-in-viata-chiar-daca-nu-simti-asa/

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.