Cazul Maddie, investigațiile asupra pedofilului german: o altă femeie a raportat un viol în Algarve în 2004

Cazul Maddie / Poliția germană investighează un nou raport de viol împotriva bărbatului suspectat de răpirea și uciderea în 2007 a micuței Madeleine McCann în Portugalia. Acest lucru a fost declarat de procurorii orașului Braunschweig. După mai multe apeluri prin mass-media, o femeie irlandeză a găsit curajul să denunțe că a fost victima unui viol în regiunea portugheză Algarve în 2004. Potrivit victimei violul într-o zonă nu departe de locul în care Maddie dispăruse cu câteva zile înainte de a împlini 4 ani în timp ce era în vacanță cu familia în Praia da Luz.

Citește și : Un bebeluș de numai 12 zile a fost devorat de câinele familiei: părinți arestați pentru neglijență și crimă

Suspectul, un cetățean german de 43 de ani, condamnat în mai multe rânduri pentru abuzuri sexuale împotriva copiilor, a locuit în regiunea portugheză Algarve între 1995 și 2007 la intervale regulate. În prezent, bărbatul execută o pedeapsă pentru infracțiuni de posesie de droguri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.