Cazul Maddie. Părinții nu au primit nicio înștiințare de la procurorii germani cu privire la decesul fetiței lor

”Din partea anchetatorilor germani care au investigat cazul Madeleine McCann, nu am primit nicio scrisoare privind decesul fetiței noastre”,   este răspunsul furios al lui Kate și Gerry McCann, părinții fetiței care a dispărut în  2007 în Portugalia, pe când avea trei ani.  ”Știrile raportate în toată presa că am primit o scrisoare de la autoritățile germane care spun că au dovezi că Madeleine este moartă nu sunt adevărate”, a spus cuplul britanic  care a criticat afirmațiile făcute în mass-media   „și au cauzat anxietate inutilă în familie. ”

În ultimele zile, procurorul șef german Hans Christian Wolters a declarat că are „dovezi concrete că suspectul a ucis-o pe Madeleine și asta înseamnă că a murit”. „Poliția germană le-a spus părinților că au dovezi că ea a murit, dar nu le-a dat alte detalii”, a adăugat el. Soții McCann au avut  întotdeauna speranța că fetița lor este încă în viață. În această lună germanul Christian Brueckner, în vârstă de 43 de ani, a fost catalogat drept principalul suspect al cazului.

„Maddie este moartă”, poliția germană a înștiințat părinții

Potrivit Daily Mail, procurorii germani le-ar fi trimis o înștiințare părinților micuței Madeleine McCann spunându-le că au „dovezi concrete” privind decesul fetiței adăugând că circumstanțele morții nu au fost dezvăluite pentru a nu pune în pericol ancheta împotriva principalului suspect: Christian Brueckner.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki