Cel mai bătrân om din lume a murit la 116 ani: Fredie Blom a cunoscut 2 războaie mondiale

Intervievat recent, cel mai bătrân om din lume nu a mărturisit niciun secret care să-i explice longevitatea, cu excepția faptului că „există un om acolo, care are toată puterea”

La vârsta de 116 ani, cel mai în vârstă bărbat din lume a murit în Africa de Sud, relatează  BBC. O înregistrare neoficială în Cartea Recordurilor Guinness din cauza că Fredie Blom, al cărui document spune că s-a născut în mai 1904 în colonia Eastern Cape Province, nu există informații exacte despre naștere. Familia sa a fost ștersă complet de spanioli în 1918, când avea doar 14 ani, apoi Blom a supraviețuit la două războaie mondiale și Apartheid, lucrând ca lucrător în construcții până la 80 de ani.

Un asteroid ar putea lovi Pământul pe 2 noiembrie. Dar pericolul este relativ

Intervievat recent, nu a mărturisit niciun secret care să-i explice longevitatea, cu excepția faptului că „există un om acolo, care are toată puterea.  Nu am niciun secret”. În rest, potrivit BBC, Fredie Blom a fumat toată viața și a încetat să bea alcool în urmă cu doar câțiva ani. „Până acum o săptămână, bunicul meu tăia lemne”, spune nepotul său, Andre Naidoo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit