Cel mai tânăr student universitar din lume are 13 ani: „Hărțuit de profesori”

Cel mai tânăr student universitar din lume are 13 ani: „Hărțuit de profesori”

Un copil de 13 ani care studiază biochimia și energia moleculară la Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM) și este cel mai tânăr student. Copilul a obținut protecția specială a unui judecător federal care a stabilit că doi profesori de la acea facultate sunt vinovați de hărțuirea băiatului și au cerut să repare pagubele cauzate.

Evenimentele datează din august 2018, când tatăl lui Carlos Santamaría Díaz a raportat că fiul său a fost victimă a hărțuirii și defăimării, la doar 14 zile de la începerea cursului la universitatea mexicană, când au acceptat ca fiind cel mai tânăr student.

O femeie trăiește un adevărat calvar: plânge cu lacrimi de cristal !

Fabián Santamaría Plascencia, tatăl copilului, a raportat că fiul său a primit voturi nedrepte la unele materii din cauza vârstei fragede. Prin urmare, la 10 septembrie 2018, Fabián Santamaría Plascencia a raportat hărțuirea împotriva lui Carlos și a solicitat ca fiul său să fie protejat împotriva acestor nedreptăți.

Carlos Santamaría a început să participe la primul semestru al licenței sale în fizică biomedicală la UNAM pe 6 august 2018 și, pe baza declarațiilor sale, a declarat că în acea perioadă a primit note nemeritate în algebră

„Pentru tot semestrul mi-au dat note nedrepte – în algebră – și m-am gândit: nu vreau acest vot, voi susține examenul final. Dar mi-au pus nota zero. Apoi, am făcut al doilea test și mi-au pus același zero și m-am întrebat de ce. În cele din urmă, asistentul profesorului mi-a spus că nu ar trebui să fiu acolo ”, a spus Carlos pentru presa locală.

Studiu. Legătura dintre varza murată și cancer

Administrațoa Facultății de Științe l-a avertizat pe profesorul de biologie și a emis o amendă administrativă pentru profesorul  în algebră.

La vârsta de 9 ani, Carlos Santamaría Díaz a intrat la facultatea de chimie analitică la Unam. A învățat să citească la vârsta de 3 ani, datorită unui joc care i-a fost făcut cadou de Crăciun.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram