China, abuzuri sexuale împotriva a șase minore: un ofițer de poliție a fost condamnat la 16 ani de închisoare

În provincia Hebei, nordul Chinei , un ofițer de poliție a fost condamnat la 16 ani și jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru abuzuri sexuale împotriva a șase fete minore, abuzuri care au durat din vara anului 2017 până la începutul anului 2018.

Kang Yong în vârstă de 54 de ani, acum fostul director adjunct al Qianan Securității Publice a supus victimele, care nu aveau mai mult de de 14 de ani, la abuzurilor sexuale de 8 ori în 6 luni. Potrivit The Beijing News , sentința a fost emisă în august anul trecut de Curtea Intermediară a Poporului din Tangshan, dar a fost făcută publică abia acum.

Povestea este paradoxală. Kang a încercat să-i mituiască și pe unii dintre colegii săi care efectuau investigații asupra a 12 persoane arestate pentru fraudă. De fapt, gașca încarcerată a fost pe punctul de a dezvălui agenților existența unei alte afaceri în afară de fraude: exploatarea prostituției cu copii .

Citește și Pedofil arestat după ce a violat o fată de 14 ani și a supus-o a acte de sodomie

Grupul de criminali, după ce au violat tinerele victime și au imortalizat scenele de intimitate și au folosit fotografiile și videoclipurile ca armă pentru a le șantaja. O sursă anonimă a dezvăluit că acest cerc  de prostituție a implicat zeci de bărbați, inclusiv oameni de afaceri, funcționari publici și parlamentari, deși nu toți au fost pedepsiți din lipsă de dovezi. Kong a fost cercetat de corpul disciplinar al partidului în iulie  și  în cele din urmă că a mărturisit că a fost implicat în prostituție. Prima sa victimă a fost o fată de 13 ani .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram