Comedia de pe Netflix îl are ca protagonist pe Iisus gay: Molotov împotriva producătorilor

Un atac  cu cocktailuri Molotov  a vizat casa de producție a creatorilor unei blasfemii, difuzată pe Netflix , care îl care   ca protagonist pe Iisus homosexual . Polițiștii din Brazilia investighează un videoclip postat pe rețelele de socializare care arată incendiul casei de producție (din fericire goală la vremea respectivă) din Rio de Janeiro în seara de Crăciun.

Prima ispită a lui Hristos îl înfățișează pe Iisus gay și este rodul canalului de comedie YouTube Porta dos Fundos. În imaginile atacului, un bărbat își revendică responsabilitatea în numele unui grup ultra-naționalist din anii ’30, Comandamentul Popular al Răscoalei Naționale.

Citește și Iisus este gay și are un iubit : „Prima ispită a lui Iisus” filmul pe Netflix cu Iisus homosexual care i-a jignit pe credincioși

După atacul din ajunul Crăciunului, comediantul a replicat că „unul dintre paznicii de securitate a reușit să stingă imediat focul și că nimeni nu a fost rănit, chiar dacă acțiunea a pus în pericol mai multe vieți nevinovate”. Agenții au identificat un vehicul și o motocicletă implicate în atac și au spus că există cel puțin patru suspecți.

„Vom găsi cei responsabili cât mai repede posibil, inclusiv pentru a preveni orice acțiuni viitoare pe care acest grup le-ar putea planifica”, a declarat Fabio Barucke , un ofițer de poliție

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram