Copilă de 10 ani încuiată în baie și violată pe rând de trei frați. Doi sunt în închisoare, unul a scăpat

Trei frați, toți cu vârste între 30 și  35 de ani, sunt acuzați că au violat o fetiță de 10 ani după ce a închis-o într-o baie. După plângere, poliția a arestat doi dintre cei trei presupuși infractori. Ultimul a scăpat iar polițiștii sunt pe urmele lui.

Citește și Și-a trecut casa pe numele ei, o vinde, și își aruncă mama de 88 de ani pe stradă

Povestea dramatică a avut loc în Kenner, Louisiana. Raul și Wilmer Paz Perez, ambii de treizeci și cinci de ani, se află după gratii sub acuzația de viol și vătămare  agravată având în vedere vârsta   victimei . Cel mai tânăr dintre suspecți,  Paz Perez, este căutat de poliția americană. Se pare că Paz Perez mai este acuzat  de un alt caz de viol. Cei trei monștrii erau prieteni cu familia victimei.

Potrivit acuzațiilor, cei trei frați ar fi făcut avansuri sexuale repetate minorei.  Potrivit The Sun , ei ar fi mers chiar mai departe oferind fetiței bani în schimbul prestației sexuale. Văzând că micuța nu a acceptat în niciun fel cei trei  ar fi atacat-o și violat-o pe rând în baia din locuința ei . Fetița se închisese acolo pentru a scăpa de furia lor, dar ei au spart ușa și sub amenințarea cu un cuțit au violat-o pe rând.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit