Coronavirus, Boris Johnson se află în terapia intensivă

Prim – ministrul britanic , Boris Johnson, a fost internat  la spital pentru coronavirus și transferat la unitatea de terapie intensiva, raportează BBC. Se presupune că Johnson a cerut ministrului de externe, Dominic Raab, să-l înlocuiască „acolo unde este necesar”. Conform raportului purtătorului de cuvânt al Downing Street, citat de mass-media britanică, transferul a fost necesar în după-amiaza zilei de astăzi, luni 6 aprilie, ca urmare a „agravării condițiilor primului ministru”.

„La sfatul echipei sale de medici”, a continuat purtătorul de cuvânt, Boris Johnson „a fost dus la unitatea de terapie intensivă” a spitalului St Thomas din Londra, unde a fost internat de duminică seară. „Primul ministru”, a concluzionat Downing Street, „primește îngrijiri excelente și mulțumește întregului personal al serviciului de sănătate publică (NHS) pentru eforturile depuse”.

Ipoteza ”imunizării în turmă” revine în Marea Britanie: „Persoane infectate cu coronavirus în mod controlat”

Boris Johnson a fost pozitiv pentru Coronavirus pe 27 martie. În săptămânile anterioare, premierul britanic a fost criticat de mulți pentru strategia inițială luată pentru a combate răspândirea Coronavirusului în Regatul Unit. Inițial, de fapt, Johnson avea intenția de a lăsa virusul să-și desfășoare cursul ,  dezvoltând astfel ceea ce se numește „imunitate la efectiv”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit