Coronavirus: i se refuză efectuarea unui test și înghite o pungă de cuie pentru a fi internat în spital

Bănuia că s-a infectat cu coronavirus după ce a simțit unele simptome de gripă , dar nimeni nu i-a făcut testul în ciuda solicitărilor în decurs câteva zile. Din acest motiv, un bărbat de 36 de ani, disperat, a decis să înghită o pungă de plastic cu cuie, pentru a putea fi internat în spital și, astfel, să fie supus râvnitului test de diagnostic pentru Sars-CoV-2 .

S-a întâmplat vineri seară în Greenfield , un oraș din provincia Milwaukee (Winscosin), din Statele Unite . Tânărul de 36 de ani s-a la un cabinet medical pentru a cere să sune la o ambulanță, după ce a înghițit punga cu cuiele . Scopul său, ascuns inițial poliției și profesioniștilor din domeniul sănătății, a fost evident să se facă un test , dar mijlocul ales a fost cu siguranță periculos.

Citește și O tânără mamă însărcinată ucisă cu bestialitate de prietena ei: a vrut să-i fure copilul nenăscut din pântec

În cele din urmă, bărbatul a fost internat la spital pentru examinare și în prezent se află în stare stabilă. În cele din urmă, bărbatul a fost supus testului imediat în urgență: rezultatul este negativ , tânărul de 36 de ani nu intrase în contact cu virusul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://eu.jsonline.com/story/communities/southwest/news/greenfield/2020/11/10/man-swallowed-screws-get-into-hospital-covid-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

99 − 89 =