Coronavirus, propunerea Marii Britanie: „Carantină de 5 zile pentru a încuraja călătoriile și turismul”

O carantină de 5 zile . Aceasta ar putea fi schimbarea legată de măsurile de izolare și prevenire a coronavirusului din Marea Britanie . Noi cercetări sugerează că o carantină de cinci zile, urmată de un test, ar putea fi suficientă pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a călători încurajând astfel turismul.

Citește și Și-a ucis fiica de trei ani după care i-a aruncat cadavrul într-un râu și a raportat dispariția

Studiul, potrivit Telegraph, pe baza analizei datelor de la peste 105.000 de persoane, a constatat că testele din a cincea zi de carantină au detectat între 83% și 90% din cazurile Covid. Analiza rezultatelor testelor au fost făcute pe pasagerii care au sosit în Canada, Islanda, Franța și Jersey a arătat că testele din ziua a cincea au fost la fel de eficiente în detectarea Covid ca și cele din ziua a șaptea, unde rata a fost între 84% și 90%.

Cercetarea vine întrucât secretarul transporturilor, Grant Shapps și secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, sunt așteptați să prezinte rezultatele grupului lor de lucru lui Boris Johnson  privind „testul pentru eliberare” din carantină. În Marea Britanie s-a vorbit deja despre reducerea numărului de zile de izolare, în special pentru călătorii de afaceri.

Impulsul pentru reducerea carantinei vine în principal din sectorul turismului, dezavantajat în special de decizia izolării prelungite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

53 − = 43