Corornavirus, Baba Vanga prevăzuse epidemia: ” Va fi peste noi, oriunde”

Baba Vanga, o cunoscută vizionară oarbă, care a murit în 1996, a făcut multe predicții pentru viitor și multe dintre ele s-au adeverit.  Adevăratul nume al vizionarei este Vangelia Paneva și s-a născut în Macedonia în 1922.

La numai 12 ani  și-a pierdut vederea în urma unei tornade violente care a ridicat-o de la sol și a aruncat-o  puțin mai departe într-un câmp unde a fost găsită câteva zile mai târziu, cu ochii închiși plini de praf și nisip. După acest eveniment traumatic, Vangelia a început să facă primele predicții pentru viitor. Legenda spune că, după acest eveniment care i-a schimbat viața, ea a dezvoltat în  puterea clarviziunii și, de asemenea și puteri vindecătoare.

Neshka Stefanova Robeva acum în vârstă de 73 de ani, a fost o antrenoare de gimnastică ritmică din Bulagaria și a declarat că Vanga ar fi prezis coronavirusul cu puțin timp înainte de a muri la vârsta de 84 de ani. Robeva a scris pe social media: „Acest virus a ajuns și la noi. Mătușa Vanga a prezis acest lucru în timpul întâlniri cu ani în urmă spunându-mi: „ Neshka, coroana va fi asupra noastră ” . Nu am înțeles ce înseamnă acele cuvinte atunci. „

Citește și Coronavirus, alerta unui medic italian: „Vârsta medie a pacienților infectați scade”

Conform raportului Daily Star, Robeva a adăugat că a considerat că înseamna că țara va fi „sub tutela Rusiei. Abia acum mi-am dat seama că era vorba de un virus chinez. ”.

Baba Vanga ar mai fi prezis un 2020 întunecat , afirmând că președintele rus Vladimir Putin va fi ucis într-un atentat din Kremlin și că președintele american Donald Trump va avea o tumoare cerebrală care îl va lăsa surd sau va muri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit