Covid, la o petrecere beau dezinfectant pentru mâini în loc de alcool: 7 morți și doi în comă

O incredibilă tragedie legată de covid a avut loc în Rusia . Șapte persoane au murit după ce au băut lichid igienizant pentru dezinfectat mâini . Alți doi sunt spitalizați în comă. Evenimentele au avut loc joi în satul Tomtor din districtul Tattinsky din cea mai mare regiune a țării, Yakutia. Grupul de nouă persoane, a luat nefericita decizie de a bea igienizantul atunci când alcoolul s-a terminat.

Tragedia a avut loc într-un timp foarte scurt. Primele trei victime au fost o femeie de 41 de ani și doi bărbați de 27 și 59 de ani. Ceilalți șase membri ai grupului au fost  duși la capitala regională Yakutsk. Pentru alți trei bărbați, în vârstă de 28, 32 și 69 de ani, decesul a avut loc vineri, un alt deces a fost raportat astăzi.

Citește și În timp ce luptă împotriva Covid-ului, este mușcat de o cobră: un voluntar rămâne paralizat și își pierde vederea

Procurorul regional a subliniat că „otrăvirea a avut loc din cauza consumului de substanțe dezinfectante”. Mai târziu s-a aflat că dezinfectantul era 69% metanol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 2 = 12