Covid, peste 18 mii în Franța în 24 de ore. Macron pregătește noi restricții

Noile cazuri de coronavirus au atins un nou vârf în Franța în ultimele 24 de ore în Franța, 18.746 , cu o rată de pozitivitate crescută   la 9,1%. Numărul victimelor a crescut la  80, pentru un total de la începutul epidemiei de 32.445 în spitale, casele de odihnă și instituțiilor pentru persoanele cu dizabilități.

Citește și Oroare într-un cămin de bătrâni din Franța! O bătrână de 95 de ani, afectă de Alzheimer a fost violată

Europa depășește pragul de șase milioane de infecții cu coronavirus și peste 237 de mii de decese. Cele mai multe sunt în Rusia, Spania, Franța și Marea Britanie. Comparativ cu săptămâna trecută, au fost cu 26% mai multe cazuri și cu 17% mai multe decese. Macron este pregătit pentru noi restricții. Între timp, la Bruxelles, autoritățile au anunțat închiderea barurilor pentru o lună.

Epidemia continuă să crească. În unele teritorii am reușit să oprim infecțiile, dar virusul circulă mai repede. Și în locurile în care circulă prea repede, în special în rândul adulților și unde sunt prea multe paturi sunt ocupate în spitale, atunci va trebui să impunem restricții mai mari ”, a declarat  președintele francez Emmanuel Macron.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *