Covid, un cuplu de medici s-au infectat în spital: Gustavo și Adriana mor o săptămână mai târziu

Un cuplu de medici s-au infectat în spital: Gustavo și Adriana mor o săptămână mai târziu. Pandemia se mișcă din ce în ce mai repede și a lovit acum întreaga lume. În ultimele săptămâni, coronavirusul s-a răspândit necontrolat în toată Europa, însă situația nu este roz nici pe alte continente. Povestea lui Gustavo Salemme și a soției sale, Adriana Cheble , ambii doctori au rezultat pozitiv după ce au fost infectați în spital, demonstrează acest lucru.

Citește și De opt ori în spital, dar pentru medici copilul se preface: de 7 luni era bolnavă de cancer

Gustavo și Adriana , respectiv 67 și 62 de ani , erau doi medici argentinieni din Cordoba, căsătoriți de 40 de ani și cu trei copii, s-au infectat și au murit o săptămână mai târziu : Gustavo a murit  la 9 octombrie și soția sa Adriana, pe 16. Știrea a fost dezvăluită de fiul cel mare al cuplului, Matìas, care a trimis un mesaj lung pentru a sensibiliza pe toată lumea cu privire la severitatea virusului. Bărbatul a explicat portalului Infobae :

Nu mai locuiam cu părinții , dar familia a fost brusc despărțită: fratele meu mai mic, care locuia cu ei, a rezultat pozitiv, iar sora mea  care este însărcinată, nu  i-a vizitat după ce a aflat de pozitivitatea lor ».

Fiul lui Gustavo și al Adrianei, după ce a mulțumit prietenilor și familiei pentru că i-au stat aproape, a decis să lanseze un mesaj pe Instagram.

Dincolo de ceea ce s-ar putea crede despre această pandemie, carantină, guvern, restricții și măsuri, singurul lucru real și concret este că virusul există și poate ucide. Dacă nu conștientizăm acest lucru și nu începem să ne comportăm cu responsabilitate socială, cu greu vom ieși din el. Trebuie să avem grijă unul de celălalt, acest virus nu iartă: respectăm protocoalele și vom ieși mai repede. Să-i ajutăm în felul nostru și  pe medicii care își dau viața pentru noi toți, să avem grijă de noi și de ceilalți, nu este atât de dificil. Trebuie să fim responsabili și să luăm măsuri de precauție. Toată lumea trebuie să înțeleagă că sunt suficiente câteva zile  pentru a pierde pe cineva drag.  Știu că, oriunde s-ar afla, părinții mei îmi vor da puterea să merg mai departe și mă bucur că sunt împreună ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80 − = 79