Crimă șocantă! Și-a ucis soția cu sânge rece: era însarcinată cu primul copil

Poliția a găsit-o într-o baltă de sânge pe Medi Chelebieva în vârstă de 25 de ani. Era întinsă pe podeaua casei unde locuia cu soțul ei și de la care se aștepta  primul lor copil. Unul dintre cele mai sângeroase evenimente care au șocat opinia publică germană în ultima perioadă. Polițiștii l-a arestat pe soț fiind considerat de către anchetatori unicul responsabil de crima brutală.

Crima a avut loc duminică, 7 aprilie, la Bad Nauheim, în Germania. Un prieten al cuplului a dat alarma autorităților deoarece nu se putea pune în contact cu nici unul dintre ei. Potrivit presei The Sun – care ar fi reușit  să-l intervieveze unii dintre prietenii cuplului – în ultima vreme între cei doi relația ar fi devenit complicată, în ciuda numeroaselor fotografii distribuite pe Facebook, care lăsau să creadă că erau fericiți.

Citește și O mamă era să-și ucidă fiul: nu și-a dat seama că intrase în cuva mașinii de spălat

Poliția nu a avut nicio îndoială cu privire la autorul crimei „Suntem siguri că cei doi s-au certat în apartamentul lor și că disputa s-a încheiat în tragedie”, spune procurorul Thomas Hauburger.

Imediat după găsirea trupului fetei, poliția s-a peu pe urmele soțului Kiril Chelebiev de 24 de ani, care s-ar părea că suferă de unele tulburări psihiatrice. O circumstanță care i-a determinat pe polițiști să alerteze toți locuitorii din zonă, considerând băiatul drept un pericol public.

Criminalul a fost găsit într-un magazin nu departe de casa lui. Tânărul de 24 de ani a fost transferat într-o unitate de psihiatrie. Bărbatul va trebui să răspundă pentru acuzația de omucidere. Pentru moment, tânărul refuză să răspundă la întrebările anchetatorilor și, prin urmare, va trebui să se aștepte rezultatul investigațiilor pentru a se descoperi motivul acestei crime.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram