Criminal condamnat la închisoare pe viață: și-a ucis iubita și apoi i-a mâncat inima, creierul și plămânii

Joseph Oberhansley, criminalul canibal care , după ce și-a ucis fosta iubită, i-a mutilat corpul și a mâncat câteva organe interne ale corpului ei, a fost condamnat la viață fără condiționare .

Această crimă îngrozitoare a avut loc în 2014 , când Tammy l-a părăsit Oberhansley . Furios începuse să o amenințe, până în ziua tragediei, 11 septembrie, când ucigașul a intrat în casa victimei din Indiana. Odată ajuns în interior, a violat-o pe Tammy înainte de a-i provoca cel puțin 25 de răni prin înjunghiere. După furia ucigașă, Oberhansley a mutilat corpul lui Blanton, îndepărtând unele organe interne, inclusiv creierul, inima și plămânii după care a mers la bucătărie, unde le-a gătit și apoi le-a mâncat. Corpul mutilat al victimei a fost găsit în cadă. În ciuda dovezilor, bărbatul a continuat să-și mărturisească nevinovăția, dând vina pe doi „băieți negri” ipotetici care, conform declarațiilor sale, fuseseră la domiciliul victimei și au ucis-o, rănindu-l și pe el.

Citește și SUA, un băiețel de trei ani găsește o armă în noptieră și se împușcă în cap

În 2018, Oberhansley a fost definit ca fiind capabil de a fi judecat, ceea ce a condus la condamnarea sa finală. Avocatul său, Bart Betteau, a spus: „Nu credem că s-a făcut dreptate” și a adăugat „Acesta a fost un caz de boală mintală de la început, suntem tulburați de acest rezultat ”.

Mai mult, criminalul a împușcat-o pe mama victimei în spate și pe sora ei sub bărbie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *