Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

Un copil de 13 ani a mărturisit poliției că și-a înjunghiat mortal fratele în vârstă de șapte ani după ce s-a înfuriat că pierdut la un video joc . Potrivit Mirror Alexander, un copil rus în vârstă de treisprezece ani, a întors casa cu susu-n jos  jos și a distrus telefonul mobil, înainte de a-și ucide fratele cel mic de teamă că va spune mamei sale ce a făcut. Conform reconstrucțiilor, mama lor, Olga, în vârstă de 32 de ani, i-a lăsat singuri la ei acasă, în Dudinka, în regiunea rusă Krasnoyarsk Krai pe 23 aprilie. Se dusese să lase fiica cea mică de 6 luni la bunici.

În Brazilia infecțiile și decesele au crescut iar Bolsonaro se spală pe mâini: ”Sunt Mesia, dar nu fac minuni”

Potrivit reconstrucției agenților, furios că a pierdut la joc a început să distrugă mobila din casă și a spart telefonul mobil.  Din cauza zgomotului, frățiorul cel mic s-a trezit din somn și s-a dus în bucătărie. Alexander s-a temut că cel mic îl va pârâ mamei și, într-o stare de furie, a luat un cuțit și l-a înjunghiat de cel puțin 15 ori.  Conform rapoartelor, când mama s-a întors acasă, a sunat imediat la poliție .

Torturată, forțată să-și sape mormântul și îngropată de vie: Nina reușește să se salveze

În timpul interogatoriului, băiatul a mărturisit crima , spunând că se temea că prietenii lui nu vor mai vorbi cu el deoarece a pierdut la acel joc blestemat.  Tânărul de 13 ani a fost descris drept „un student bun”, iar crima a șocat întreaga comunitatea. A fost deschis un proces penal, dar nu se știe dacă copilul a fost arestat sau nu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram