Criza provocată de pandemie, a împins un bărbat să-și vândă fiul de numai o lună

Un gest extrem, disperat, care ar fi fost motivat de criza economică provocată de pandemia de Covid . Totul a început când un bărbat și-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei și a decis apoi să-și vândă fiul în vârstă de 40 de zile. Bărbatul ar fi dat copilul unei femei pentru suma de 18.000 de dolari. Povestea s-a întâmplat în China și a fost raportată de portalul Anhui Net, citând poliția locală. Povestea a fost preluată și aprofundată ulterior de mai multe ziare internaționale, inclusiv Daily Mail.

După ce și-a pierdut slujba din cauza pandemiei de coronavirus , un chinez a decis să-și vândă fiul de 40 de zile cu 18.000 de dolari. Domnul Liu reușise să-și convingă soția însărcinată  să finalizeze acest acord ilicit. Copilul a fost în cele din urmă vândut unei femei care nu putea avea copii.

Citește și Asistentă arestată pentru uciderea a 8 noi născuți: planifica moartea a altor 9

Episodul de „cumpărare și vânzare” al copilului a fost descoperit pe 30 octombrie, când doamna Xu (43 de ani) a atras atenția poliției în timp ce se afla în tren cu copilul. Femeia intenționa să părăsească județul Jiang’an pentru a ajunge la Huoshan. Comportamentul ei suspect a determinat poliția să se oprească și să o interogheze. În cele din urmă, Xu a trebuit să cedeze presiunilor agenților, mărturisind că a cumpărat copilul.

Au fost interogați și părinții nou-născutului, iar cei trei sunt în prezent reținuți și suspectați de trafic de copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 16 = 22