Cu casa cuprinsă de flăcări, mama încearcă să-și salveze fiul dar au murit îmbrățișați

Povestea sfâșietoare este cea a lui Feda Almaliti, o mamă curajoasă în vârstă de 43 de ani, a murit weekendul trecut alături de fiul ei Muhammad, un băiat afect de autism  în incendiul care le-a distrus casa din Fremont, în statul California, SUA.

Femeia s-a întors înapoi în casa cuprinsă de flăcări când și-a dat seama că fiul ei nu reușise să scape și a murit îmbrățișat cu el.

Când un incendiu a cuprins brusc casa femeia reușise să fugă în timp și să se salveze, dar și-a dat seama că fiul ei în vârstă de 15 ani rămăsese blocat în casă. Mama nu s-a gândit de două ori: s-a repezit înapoi în casă  și s-a luptat cu flăcările pentru a-l salva, dar din păcate  a murit cu el . Drama a avut loc  sâmbăta trecută. în jurul orei 2 dimineața.

S-a întors înapoi în casă  în încercarea de a-și salva fiul în timp ce flăcările și fumul din ce în ce mai gros avansau rapid de la primul etaj la etajul doi”, au explicat pompierii care au intervenit la fața locului. După ce s-au luptat cu flăcările, primii pompieri care au reușit să intre în casă i-au găsit pe mama și fiul culcați la pământ, îmbrățișați, într-un dormitor de la etajul al doilea al casei. Cei doi au murit intoxicați cu fum. Paramedicii au încercat să facă tot posibilul să-i readucă la viață…dar nu s-a mai putut face nimic.

Citește și Un câine Rottweiler a avut grijă de un copil nou-născut abandonat toată noaptea și i-a salvat viața

Moartea femeii și a fiului ei a devastat întreaga comunitate locală, unde Feda era cunoscută drept un pionier în drepturile copiilor cu autism și lupta cu vitejie pentru drepturile fiului ei. „Muhammed a fost centrul universului său.  Pentru ea nu ar fi putut exista într-o lume fără el și el, nu ar fi putut trăi într-o lume fără ea„, a spus prietena Sarah Trautman.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *