Cumpără „lampa lui Aladdin” …inclus geniul: escrocherie de 80 de mii de euro

O escrocherie unică împotriva unui medic indian, care credea că cumpără o lampă Aladdin, cu geniu inclus, cheltuind aproximativ 80 de mii de euro. Un bărbat pe nume Laeek Khan a căzut într-o escrocherie mai întâlnită până acum, relatează  Guardian. Khan a fost înșelat de doi escroci, arestați ulterior de poliție în statul nordic Uttar Pradesh.

Citește și Un cancer nediagnosticat a ucis un băiat de 7 ani: tatăl se sinucide

Se pare că unul dintre cei doi escroci l-a convins pe Khan despre posibilitatea de a avea un geniu datorită unei lămpi simple, asemănătoare cu cele din filme și desene animate. Iar geniul, interpretat de complice, s-a și concretizat. Victima a cerut să poată atingă lampada și creatura care ” a ieșit din ea, dar a fost imediat oprit de vânzător sub pretextul că un contact uman ar fi extrem de periculos.

Khan a încheiat acordul prin plătirea a șapte milioane de rupii, convins că și-a asigurat astfel sănătatea, averea și norocul. Cu toate acestea, geniul a dispărut cu banii, iar Khan s-a îndreptat spre poliție, care a urmărit cuplul de escroci, aparent deja autorii altor jafuri similare din trecut. În fugă este soția unuia dintre cei doi bărbați, implicată de „punerea în scenă” a lămpii și geniului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

41 − 39 =