„Dacă mănânci te iau de nevastă”: povestea lui Jessica Wilson și a iubitului ei care o motivează să se facă obeză

Jessica Wilson este o tânără în vârstă de 26 de ani, care a făcut o alegere inconștientă: să mănânce până când se va face obeză, doar așa iubitul ei o va lua de nevastă.

Tânăra mănâncă alimente de aproximativ 5.000-10.000 de calorii pe zi . Totul, pentru a deveni mai gras și a câștiga kg în plus. Jessica Wilson  din Pennsylvania, care a ales să trăiască în condiții de obezitate pe termen lung și cu siguranță periculoase pentru sănătatea ei doar pentru că iubitul ei a promis că o va lua de nevastă.

Jessica, în ciuda dovezilor care arată fotografiile publicate de Daily Star ,  a asigurat că este în stare bună de sănătate și acum vrea să se căsătorească cu  bărbatul care o încurajează să își atingă obiectivul. El se numește  Eric Buddehagen , are 34 de ani și s-a îndrăgostit de formele extrem de ale Jessicăi atât de mult să accepte că ea își poate pune viața în pericol, doar pentru el și promisiunile  sale.

Citește și Un copil de 18 luni a fost uitat în stradă de părinții beți: în sticluță avea un amestec de lapte cu vodcă

Când Jessica și Eric s-au îndrăgostit, ea avea în jur de 82 de kilograme iar acum cu ajutorul iubitului ei dorește să ajungă la 272 kg  . Tânăra  mănâncă în fiecare zi între 5.000 și 10.000 de calorii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram